ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ…


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 26 ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 6ΜΜ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ…

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Χαιρετίζουμε τους δεκάδες τραπεζοϋπάλληλους που συμμετείχαν στο μπλοκ του σωματείου μας στο μαζικό συλλαλητήριο που οργάνωσε το Π.Α.ΜΕ. το Σάββατο 23 Γενάρη, κόντρα στις λογικές που θέλουν τους εργαζόμενους στον καναπέ τους, άβουλους και ανοργάνωτους.

Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τους νέους εργαζόμενους, τους συναδέλφους των εταιριών, τους «ενοικιασμένους», όλους αυτούς που αψήφησαν την κυρίαρχη λογική των εργοδοτών και ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους εργαζόμενους που κατέβηκαν στο δρόμο για να ανατρέψουν τα σχέδια της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και να βροντοφωνάξουν «ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ».

Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις στην οργάνωση της πάλης ενάντια στην αντεργατική, αντιασφαλιστική πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Δηλώνουμε την αποφασιστικότητά μας να δώσουμε πιο σθεναρά τη μάχη ώστε κάθε χώρος δουλειάς από το πιο μικρό κατάστημα Τράπεζας μέχρι τις μεγαλύτερες μονάδες του κλάδου να μετατραπούν σε κάστρο αντίστασης.

 

Καλούμε σε συναγερμό όλους τους συναδέλφους, όλο το συνδικαλιστικό κίνημα.

Κλιμακώνουμε τώρα τον αγώνα μας,

Προετοιμάζουμε την επιτυχία της ΑΠΕΡΓΙΑΣ στις 4 του Φλεβάρη

Το νομοσχέδιο «έκτρωμα» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το ασφαλιστικό αποτελεί πραγματικό οδοστρωτήρα για όλους τους εργαζόμενους και έρχεται να συνεχίσει το έργο όλων των προηγούμενων αντιασφαλιστικών νόμων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μετατρέποντας την ασφάλιση σε πλήρως ανταποδοτική, με στόχο την διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας των μονοπωλιακών ομίλων.

Προετοιμάζουμε την κλιμάκωση του αγώνα. Βρισκόμαστε σε ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ για να μείνει στα χαρτιά το νέο έγκλημα, για αποκλειστικά δημόσια καθολική κοινωνική ασφάλιση, για μείωση των εισφορών και αύξηση των συντάξεων με πλήρεις παροχές πρόνοιας στη βάση των σύγχρονων αναγκών μας!

Το νέο μας αγωνιστικό ραντεβού είναι την ΤΡΙΤΗ 26 ΓΕΝΑΡΗ (ημέρα που θα συζητηθεί σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων το ασφαλιστικό στη Βουλή) στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ. στην Ομόνοια 6μμ.

Προειδοποιούμε την κυβέρνηση: ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

 

                              Η πρόεδρος                                Ο Γεν. Γραμματέας

                            Χαλιού Έφη                                Μεσσάδος Νίκος